Traditionele Chinese Geneeskunde

Praktijk Janine Langner

 

HOME

ALGEMENE INFO

THERAPIE

INTAKE

BEHANDELING

AURICULO

MOXA BIJ STUITLIGGING

INDICATIES

TARIEVEN

VERGOEDING

THERAPEUTE

PRAKTIJK

LINKS

CONTACT

 
DISCLAIMER
PRIVACYREGLEMENT
ALG. VOORWAARDEN

 

 

Disclaimer

Praktijk Janine Langner besteedt de grootst mogelijke zorg aan de inhoud van deze website de verstrekte informatie op de website wordt zo actueel mogelijk bijgewerkt. Toch kan het zijn dat de weergegeven informatie op de website niet (niet meer) geheel juist is.

Het staat Praktijk Janine Langner vrij om op elk gewenst moment wijzigingen aan te brengen. Praktijk Janine Langner kan geen garantie geven voor het door de bezoeker beoogde resultaat op basis van de in deze website verstrekte informatie. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Praktijk Janine Langner aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, de voortvloeit of enigerlei verband houdt met gebruik van deze website en/of met de onmogelijkheid om deze website te kunnen raadplegen.

 

Alle rechten berusten bij Praktijk Janine Langner, tenzij anders vermeld. Materiaal van derden wordt uitsluitend gebruikt met toestemming van de rechthebbenden en is te allen tijde voorzien van bronvermelding. Mocht u toch ondanks al onze inspanningen en betrachte zorgvuldigheid menen rechten te kunnen ontlenen aan op onze website gebruikt materiaal, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten en wij zullen het materiaal verwijderen.

 

 

Copyright
Informatie op deze website, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten of afbeeldingen, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming.

 Brouwersweg 100 - 6219 EG Maastricht - 06 28154395 - info@praktijk-janinelangner.nl

KvK nummer 51534215   -   AGB-Zorgverlener 90-043115   -   AGB-Praktijk 90-51880